Corona Nieuws Update 1-7-2020

09 juni 2020


Per 1 juli zal er een verdere versoepeling van kracht zijn m.b.t de Corona maatregelen. Vanaf die datum is het toegestaan zijn om het terras(en clubhuis?) te gaan openen en mag er dus weer geschonken worden. Zij het met in achtneming van restricties vanuit de overheid(gemeente).

Vandaar dat we wat activiteiten willen gaan organiseren om het tennisseizoen op een gezellige manier voort te gaan zetten:

OPENINGSTOERNOOI:

Op zaterdag 4 juli as wilen we een onderling toernooi organiseren. Zal in de vorm zijn van het jaarlijkse Topshot toernooi. Geef je dus op voor deze dag, dan gaan we iedereen indelen. Laat ons weten of je de gehele dag beschikbaar bent of dat je bijv. alleen vanaf 's middags kunt. Op die dag willen we ook de openingsclinic plannen voor de nieuwe Zomerchallenge leden. Is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze nieuwe leden. En kennen jullie nog geinstresseerden hiervoor, buren, vrienden, familie, ets., meld dit aan ons, dan kunnen ze na aanmelding voor de zomerchallenge ook nog meedoen. We gaan hiervoor nog een flyer huis-aan-huis rondbrengen en we zullen jullie nog een apart bericht sturen met de details hierover.

MIXAVOND:

Vanaf donderdag 2 juli as gaan we mixavonden organiseren. Iedere donderdagavond. De indeling wordt ter plekke gemaakt. We zullen zowel HD, als DD als Mixed spelen.

LADDERCOMPETITIE:

Ook hier willen we mee van start gaan, Nadere info volgt nog en zoek ondertussen een dubbelpartner op met wie je wilt gaan ladderen. We gaan zowel HD, DD als mixed spelen.

WEBSITE:

Inmiddels zijn we van start gegaan met een nieuwe website www.tvstampersgat.nl. Hierop kunnen ook banen gereserveerd worden, kunnen nieuwe leden zich aanmelden, ook voor de Zomerchallenge. Op de site kun je ook dezelfde functies uitvoeren en inzien als op dit moment op de KNLTB Clubapp.Klik hiervoor op MIJN CLUB en log in met dezelfde inlog als bij de KNLTB Clubapp. Verder staat er ook al wat algemene info op en is het de bedoleing dat de site meer en meer gevuld gaat worden met nuttige en leuke info.

TENNISLESSEN:

Vergeet ook niet dat je nog steeds aan kunt melden voor tennislessen. We hebben een nieuwe trainer, Pim Felius, en hij is graag bereid om jullie capaciteiten bij te spijkeren. We hebben gekozen voor blokken van 5 lessen, hetgeen wat gemakkelijker af te spreken is. Zie bijlage onderaan dit bericht of zie  ook Trainingen

TOMBOLA:

Altijd gezellig het ondelinge toernoi Tombola. Gaan we ook dit jaar weer organiseren. Deze zal naar verluid beginnen op 10 augustus. Info volgt nog.

LET OP: Bij alle actviteiten moeten we rekening blijven houden met alle regels rondom Corona. Dus ben je verkouden, blijf dan thuis, steeds goed je handen wassen, probeer 1,5 mtr van elkaar te blijven, geen handen schulden na de wedstrijd tec.

Tot binnenkort op het tennispark

Het Bestuur TV Stampersgat 

 

    

 

Zomertraining TV Stampersgat 2020.doc

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 512 970

Tennispark Stampersgat

Mallandstraat 63B
4754 AM Stampersgat